kies onderwerp:

letselschade forum

Letselschade forum: plaats een bericht

Het is niet leuk. U heeft allemaal klachten en vervelende herinneringen aan het ongeval. En nu moet u ook nog uw recht zien te halen. Alle ervaringen kunt u kwijt op ons letselschade forum. Het is altijd prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat.
Vele hebben al ervaring met een letselschade advocaat of letselschade jurist. Er zijn veel lotgenoten. Laat dus even een berichtje op ons letselschade forum op deze pagina achter.
Plaats een berichtje op ons letselschade forum

letselschade forumForum letselschade: letsel en schade ervaringen van anderen! Schade opgelopen? Slechte  advocaat? Problemen met aanvragen schadevergoeding? Lees de ervaringen van andere slachtoffers. Plaats een bericht op ons letselschade forum!29 reacties op Letselschade forum: plaats een bericht

 1. sander op #

  ik ben sander. ik heb in 2008 een zwaar auto ongeluk gehad als bij rijder in de auto . schuld is erkend door mijn verzekering .ben 1 jaar terug op testen geweest op verplichting van de tegenpartij. ik heb een hersenletsel met blijvende schade en had de nek gebroken . na de test 10%psigologish invalide .15% neuropsigologish invalide .2% ergologish.dus intotaal 26 % op gehele lichaam . mijn rechtsbijstands verzekering srk regeld al dit maar er zit geen haast in de zaak.en ik weet niet wat ik kan verwachten nu dus al 6 jaar bezig met de zaak .wie heeft hier meer ervaring in en kan mij tekst en uitleg geven ook ben ik 80-100 % afgekeurt voor werk . m.v.g. sander

 2. Caroline op #

  Hallo, ook ik heb whiplash opgelopen, werd aan de rode lichten aangereden langs achter door een auto en botste op de auto die drie meter verder voor me stond, de auto was totaal kapot, ik heb s avonds alles laten vast stellen door spoed, whiplash werd vast gesteld, nu anderhalf jaar later moet ik terug op controle bij arts van tegenpartij, ik trok tot hiertoe 2000 euro. wat is een fatsoenlijke vergoeding die ik kan eisen voor de vele pijnen die ik nu nog lijdt, ik slaap slecht, altijd koppijn, nekpijn, schouders pijn, handen pijn, rugpijn, en mijn humeur is nul komma nul.

  • Ellen op #

   Beste Caroline.
   Ik vind het heel karig. 2000 euro. Ik zou een advocaat in de arm nemen als ik jou was.

 3. John B. op #

  Ik ben op mijn fiets, rijdende op het fietspad aangereden door een afslaande auto. Heb hierdoor rugletsel en mogelijk blijvende schade aan mijn schouder opgelopen. Ben via een collega benaderd door een letselschade bedrijf welke met mij een gesprek aan wil gaan over de mogelijkheid van een schade vergoeding. Ik heb ook een rechtsbijstand verzekering dus kan deze ook raadplegen. Mijn vraag is welke keuze moet ik hierin maken gezien het feit dat met het inschakelen van een rechtsbijstand verzekering zaken blijkbaar vaak afgedaan worden met een soort handjeklap omdat beide partijen, de verzekeringen dus, vaak diverse zaken onder beheer hebben waarna er dan zaken tegen elkaar worden weggestreept. Is een onafhankelijke partij hierdoor aan te raden ?

 4. Fatima op #

  Beste,

  Ik ben aangereden door een auto toen ik op een fietspad mijn fiets wilde opstappen nu wil ik toch een letselschade advocaat in de arm nemen maar weet niet welke de beste is kunnen jullie mij iemand aanraden in Utrecht en wat is nou beter een advocaat op basis van uren, no cure no pay.
  Help aub.

  • Beste John,

   In eerste instantie raad ik je aan je rechtsbijstandsverzekeraar in te schakelen. Zij kunnen voor jou de wederpartij aansprakelijk stellen. Indien de rechtsbijstandsverzekeraar het namens jou niet eens wordt met de wederpartij over een te betalen schadevergoeding, dan kun je het beste contact opnemen met een advocaat die voor jou een aansprakelijkheidsprocedure kan starten. De rechtsbijstandsverzekeraar dient de door jou gemaakte advocaatkosten te vergoeden.

   Met vriendelijke groet,

   Jan Overes

 5. Rene op #

  Hoi ik heb een vraagje over RSI-klachten. Ik las dat RSI-klachten ook onder letselschade vallen wanneer de werkgever in gebreken is gebleven bij het naleven van de veiligheidsregels. Heeft iemand hier ervaring mee?

 6. Jeanne Veghel op #

  Jurofoon had een stuk gezet op hun site dat de Palsgroep opkomt voor Veteranen. Vorig jaar nog kwam een veteraan door toedoen van zijn advocaat die hij had (via Pals) in de cel terecht. Hoezo komt Pals op voor veteranen? Een aantal mensen hebben een reactie geplaatst vanwege dat artikel, omdat die mogelijkheid aanwezig was, maar Jurofoon besloot alle reacties die niet positief voor Pals waren te verwijderen, omdat die reacties Pals in een negatief daglicht zouden zetten. Aangezien er geen enkele positieve reactie blijkbaar was gekomen is het nu niet meer mogelijk te reageren op het artikel. Dus men mag op de website van Jurofoon alleen reageren op een artikel als het een positieve reactie is. Kritiek kan men blijkbaar niet verdragen en is daardoor helaas niet mogelijk. Zegt mij genoeg over Jurofoon inmiddels en hoe Pals werkt dat wist ik dus allang, jammer genoeg.

 7. Jeanne Veghel op #

  Ik heb besloten te stoppen met het renteverhaal, omdat Pals en Mr. v.Dort een naar mijn mening, psychologische oorlog aan het voeren zijn, door al maanden niet te reageren op aangetekende stukken en e-mails ongelezen retour te sturen. Mijn gezondheid heeft daar extra schade door geleden en aangezien ik mezelf niet bedien van dit soort smerige streken, is het beter mijn energie ergens anders voor te gebruiken. Er zijn nog steeds ontwikkelingen in het declaratieverhaal, dus daar blijf ik nog wel mee bezig. Laat mijn verhaal een waarschuwing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar letselschadebureau. Leg je lot niet in handen van mensen die tot dit soort dingen in staat blijken te zijn.

 8. Leny Vermeer op #

  Wie heeft er ervaringen met Letselcash, het bedrijf waar advocaat Verkruisen achter zit?

  • Jeanne op #

   Ik ken wel mensen die heel slechte ervaringen hebben met het bedrijf wat u noemde.

  • J. Bock op #

   Ik heb een zwaar auto-ongeluk gehad zodat mijn gezondheid, mijn werk en mijn leven in een klap in elkaar storten. De verzekeraar wilde geen kant op en mijn advocaten liepen er maar achteraan. Na zes jaar pas 15000 ontvangen. Ik wist niet wat ik moest. Drie jaar geleden overgestapt naar letselcash. Nu zaak gesloten voor bijna 300000. Letselcash heeft zeer goed werk gedaan en en heeft mij altijd zeer netjes behandeld, Kan ik iedereen aanraden.

   • mw. K. Kuipers op #

    Lijkt me niet zo’n goed advies hoor. Lees maar eens op internet: Letselcash-Verkruisen-voorwaardelijke schorsing enz. Fijn dat u zo goed bent geholpen, maar lees maar eens hoe het andere mensen is vergaan, want die waren toch niet zo blij.!

  • Alphons P op #

   Verkruisen en de letselstichting hebben de zaak gewonnen die een ontevreden dame was gestart omdat zij niet wilde betalen. De rechtbank heeft alles uitgezocht en er is niets waar van alle verhalen over dubbel declareren, een percentage, te hoog percentage no cure no pay, slechte voorlichting en nog veel meer. Allemaal kletsverhalen volgens de rechtbank! klopt met mijn ervaring met Verkruisen advocaat. Altijd correct en goede uitleg en binnenkort eindelijk een eerlijke slotuitkering!

   • J Bock op #

    Dat is een goed advies want ik ben door Letselcash heel goed behandeld en heel eerlijk. Er hebben twee advocaten aan gewerkt en toen heeft letselcash nog een second opinion laten maken of er echt niet meer inzat. Van 15000 euro naar bijna 300.000 is voor mij heel veel geld.

    • Jeanne Veghel op #

     Fijn dat u zo opkomt voor hem de hele tijd. Ik zou er bijna iets van gaan denken over zoveel lof de hele tijd.!!!!!!!

     Ik zou toch maar eerst eens alle berichtgevingen lezen alvorens ik een beslissing nam.
     Soms kom je van de regen in de drup en daar sta je dan.

 9. Rob Bruijn op #

  Enkele weken geleden zat ik in een bus, die aangereden is door een auto. In eerste instantie dacht ik, dat het wel meeviel, maar toen ik op de terugweg uit de bus stapte, werd ik erg duizelig en kon niet meer recht lopen. Bij thuiskomst heb ik dat direct doorgegeven aan de busmaatschappij. Ook ben ik naar de huisarts geweest, die constateerde, dat mijn spieren aan de linkerkant helemaal verstijfd waren, en heeft mij doorverwezen naar een fysiotherapeut, waar ik al onder behandeling was. Wel heeft de huisarts op de verwijzing vermeld, dat mijn klachten na het ongeval verergerd waren. De fysiotherapeut denkt nu aan een whiplash in de rug, en mogelijk in de nek. Nu wil de verzekeraar van de tegenpartij, dat ik telefonisch contact met hun opneem, om aan te geven, wat mijn klachten zijn en de eventuele gevolgen. Ik heb nog steeds veel pijn, kan , s nachts daardoor moeilijk slapen, kan niet sporten, wat ik op advies van de arts nodig heb, om mijn gezondheid op peil te houden, en met name mijn longen. Hoe kan ik het beste handelen? Wel telefonisch contact opnemen, en mijn klachten opnoemen, of toch een letselschade advocaat inschakelen. En zou ik in dit geval (ik had als passagier geen enkele schuld aan het ongeval) de kosten voor een letselschadeadvocaat volledig vergoed krijgen?

  • Marika Klein op #

   @ Rob Bruijn

   In uw geval zal de aansprakelijkheid geen probleem moeten zijn. Vraag eens vrijblijvend advies aan een letselschadeadvocaat die aangesloten is bij de LSA.

 10. Jeanne Veghel op #

  Voor mijn nieuwe belangenbehartiger had ik mijn dossier opgevraagd, alsmede de gespecificeerde factuur. Afgelopen week heb ik aangifte gedaan wegens oplichting tegen de Palsgroep, omdat er een aantal posten gedeclareerd waren door Mr. R.v.D. uit Maastricht die niet hadden plaatsgevonden. Ik had een contract met Mr. R.v.D. op uurbasis. Ik kon alles bewijzen, omdat ik nog alles in mijn bezit heb. Ik ben benieuwd wat Justitie hier mee gaat doen. Ik zou mensen willen aanraden die met Pals te maken hebben gehad, om ook hun factuur op te vragen en na te kijken, zoals ik heb gedaan.

  m.vr.groet Jeanne

 11. Jeanne Veghel op #

  Ik heb een bedrijfsongeval gehad en na 3 jaar strijden door mijzelf en vakbond de Unie is er resultaat en kunnen we tot de financiële eindafhandeling overgaan, waarvoor ik bureau Pals inschakel, omdat ik een leek ben in deze en zij toch expert zijn.

  Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst was mijn vraag aan Mr. R. van Dort, wanneer de wettelijke rente zou worden uitbetaald, omdat dit ALTIJD volgens schaderegelaar A&G buiten de akte om werd uitbetaald, evenals de advocaatkosten en mij was niet verteld voordat ik ondertekende door Mr. Van Dort, dat er dit keer dan maar werd afgeweken van de normale gang van zaken en tegenpartij besloten had, om die rente in het geboden bedrag te doen, wat voor mij dus zeer nadelig was.

  Mr. v. Dort gaat tot actie over na mijn vraag en schrijft een brief naar de TP of ze toch niet kunnen overwegen om mij alsnog die rente, zoals afgesproken aan mij uit te betalen. Niet 1 keer wordt mij gezegd door Mr. Van Dort, dat aan mij duidelijk is uitgelegd vóór ondertekening hoe het zat met de rente, want dan had ik gelijk gezegd, mij is niets verteld over de veranderde afspraak en dan had ik dus niet getekend. Het ging over ca. 96.000 euro. TP weigert de rente te betalen en vervolgens begin ik een strijd tegen TP om alsnog mijn recht te halen en af en toe krijg ik hulp van Mr. Van Dort daarbij. In januari blijkt echter dat Mr. Van Dort een steek heeft laten vallen en ik spreek bureau Pals aan daarover.

  In een brief aan mij schrijft directeur Mr. Schultz dat alles zeer correct is verlopen in mijn zaak en dat ik niets tegoed heb. Waarom is mij dat dan niet gelijk gezegd, 2 dagen na ondertekening bij mijn vraag over de rente, dan had ik geen 14 jaar gestreden om mijn recht te krijgen toch, maar gelijk stappen tegen Pals ondernomen als ik had geweten dat zij iets hadden gemist toen. Waarom wijst Mr. van Dort er mij niet op dat hij alles zo goed heeft gedaan in mijn zaak, want ook dan had ik gezegd, dacht het niet hoor Mr. Van Dort, u hebt iets vergeten te zeggen tegen mij helaas. Ook snapt directeur Schultz niet, zo schrijft hij tenminste in zijn brief, dat ik gevolgschade kan hebben door die extra 14 jaar van strijden.

  Ik heb hartritmestoornissen door stress en druk, dan moet hij maar eens met mijn cardioloog gaan praten. Is hij nu letselschadespecialist, dan zou hij toch echt beter moeten weten, wat zo’n strijd met mensen kan doen. Hij zegt mijn dossier te hebben bestudeerd, maar waarom is hij niet op de hoogte dan van feit dat ik maar 1 voorschot heb gehad en dat was ook nog bijna op het einde van mijn zaak na bijna 3 jaar. Hij spreekt over voorschotten, nou die heb ik niet gehad dus. Al met al, er wordt geen verantwoording genomen door Pals en van Dort, terwijl de bewijzen duidelijk aanwezig zijn en Mr. Van Dort schrijft in zijn columns in bijlage nummer1 van de Limburger zo mooi over mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen. Wat doet u dan Mr. Van Dort, of gelden die regels niet voor u, alleen voor andere mensen. Inmiddels is het bedrag opgelopen tot ca. 98.000 euro en ik ben iemand die gewoon niet tegen onrecht kan en mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen als er een fout is gemaakt en daar dan zelfs het lef voor hebben om in een vaste column andere mensen daarvoor te veroordelen. Dit moest ik even kwijt en ik ga onverminderd door, om mijn recht te halen.

 12. Mirjam Ligtenvoort op #

  Ik heb een vraag? Ik had galstenen en ben dus geopereerd en alles wat mis kon is mis gegaan. Mijn grote galweg (ductus choledochus) is geheel doorgenomen wat ernstig gevolgen heeft voor mijn verdere leven. Wat een week opname had moeten zijn is uitgelopen tot 5 weken ziekenhuis opname en daarna ben ik nog niet klaar, ben toen verder behandeld in het AMC voor stentsbehandeling dit moest om de drie maanden geplaats worden in mijn galwegen, afschuwelijk gewoon en dit op een leeftijd van 30 jaar. Inmiddels ben ik 2 jaar verder. Ik heb een advocaat genomen en de aansprakelijkheid is erkend door het ziekenhuis en de verzekering Medrisk. Maar ik vraag me af wat zijn mijn rechten want ik kan soms de advocaat niet meer volgen? Help. Ik wil me ook niet laten afkopen met een beetje fooi geld.

 13. Jurgen op #

  Ik heb zelf ook letselschade ondervonden van een auto-ongeluk. Naderhand bleek dat ik niet de juiste acties had ondernomen na het ongeluk. Daarom was mijn kans op letselschadevergoeding aanzienlijk verkleind.

 14. Theo op #

  Ik heb me 2 weken terug verwond aan glas tijdens het uitgaan. Ik leunde op een statafel en het glas kwam tot diep (snee breedte 3-4 cm) in mijn rechter arm (ongeveer 10-15 cm onder handpalm). Ik ben 4 dagen erna op spoedoperatie lijst gezet en diezelfde dag geopereerd. Mijn zenuw en pees zijn door en een spier is geraakt. Ik ben 17 jaar en zit in het eerste jaar van de ALO (wil gymleraar worden), maar het is niet zeker of het motorisch helemaal geneest, ik moet een streng “revalidatie schema volgen”. Het kan tot 2 jaar duren voordat ik het gevoel in mijn pink en helft ringvinger terug heb. De situatie na 2 jaar is hoe het de rest van mijn leven zal zijn, sensorisch.

 15. Emma op #

  3 maart jl. ben ik met spoed opgenomen op de hartbewaking, ik heb boezemfibrilleren een hartritmestoornis, met vocht achter mijn longen. Ik ben nog bezig met bewijzen, maar de ECG hartfilmpjes gaven aan dat ik in verleden een hartinfarct heb gehad. Nu is het zo ik ben in 1993 bij mijn huisarts geweest ivm borstklachten, kloppingen , steken, benauwdheid, geen genoeg lucht kreeg, hyperventilatie. Mijn Huisarts heeft me weggestuurd en was niet bereid me te helpen. Ik zat in een slecht huwelijk, scheiding ed. Ik had al psoriasis opgelopen van al die stress. Hierbij heeft hij mijn ook niet bijgestaan, mijn huisarts was helemaal in de ban van mijn ex die mij psyschische stoornis had (ik heb en ben hier nooit van in behandeling geweest) ik heb alles zelf de laatste 21 jaar me weer kunnen opbouwen alleen, de pijnen verdwenen. Ook zijn er twee maal in de afgelopen jaren bloeddruk gemeten bij mijn huisarts (vervangende) die al in hypertensie zat, hier heb ik ook nooit wat van gehoord. Ik loop nu poliklinische bij een cadioloog en waarschijnlijk een cardioversie moet gaan doen. Ik ben ook bezig met een nieuwe huisarts, ik heb mijn dossier al, maar zometeen mijn nieuwe huisarts dan ook, wel met verhalen van mijn ex (ik heb zelf een bief opgemaakt van het gebeuren van die jaren, hoe het werkelijk zat, maar niemand mijn geloofde) Ik vind het heel onbeschoft van een huisarts die zijn patient niet waarneemt, maar d’r ex die het gezin mishandelden, mijn in verlatenheid gebracht van mijn klachten, psoriasis, hyperventilatie ( waar ik nu hartfalen van heb, omdat ze uit hun eigen me neergezet had van psychose) mijn in verlatenheid heeft gelaten van hoge bloeddruk(hypertensie) en dat ik met spoedeisende naar ziekenhuis moest op mijn fiets 3 maart afgepijgert ziekenhuis binnen kwam, terwijl die huisarts die hartfilm al kon zien dat ik hartproblemen heb. Ik wil kijken of ik de huisarts kan aanklagen ivm nalatigheid als patientzijnde en 21 jaar met hartproblemen heb gelopen, mijn in gevaar heeft gebracht hiermee (verder blijf ik nu hartpatient van mijn leven, sta nu goed onder controle’s op ziekenhuis) Maar ik vind dat mag toch niet gebeuren dat een huisarts je aan je lot overlaat, ongeacht wat mijn ex van mijn vind! Ik was hierdoor mijn kinderen kwijt geraakt, omdat ik pijnen had ed. niet meer voor ze kon zorgen. 21 jaar met hartklachten, mag blij zijn dat ik nog geen herseninfarct heb gehad, heb nu wel medicijnen voor alles. Maar dat een ex of zeker een huisarts geen verschil weet van een psychische stoornis (psychose) en hartritme stoornissen vind ik wel heel kwalijk. (terwijl ik zelf studies opgedaan heeft in psychologie-parapsychologie-klinische psychologie-kinderpsychologie-stressmanagement/hantering-life coach eigen zaak. Heb hier allemaal goede resultaten van cijfers!
  Wie weet hoe ik eraan kan werken om een huisarts aan te klagen?

 16. Catharina op #

  Is het mogelijk om nog beroep te doen op een afgesloten zaak,
  doordat er nog dingen me te boven zijn gekomen waar we het destijds niet over gehad hebben?
  En deze een erg belangrijke rol spelen?

 17. Yassine op #

  Dag allemaal,
  Ik wil dus eens mijn verhaal doen.
  Dus 27/11/2011 heb ik een auto ongeval gehad als inzittende passagier.
  Dus heb ik 2,5 weken coma gelegen en ongeveer 1 maand in kunstmatige coma.
  Erna ongeveer 1 maand in ziekenhuis gelegen in AZ Groeninge. Dan ben ik overgeplaatst geweest naar revalidatie UZ Gent ongeveer 3 à 4 maanden gelegen altijd maar revalideren terug leren praten,eten,wandelen. Ik zat in een rolstoel en moest zelf een luier dragen zo erg was het, is net als een baby als die word geboren maar dan in zeer snel tempo.
  Dan ben ik ontslagen geweest uit revalidatie en mocht ik ambulant beginnen gaan, was ook ongeveer 3 maanden, 4 keer per week gaan en dat is al iets van 75 à 80 km heen en terug, dat werd me teveel ben ik dan naar een ander revalidatiecentrum overgeplaatst waar ik nu momenteel nog ga revalideren. In revalidatiecentrum Overleie ga er al ondertussen meer dan een jaar was in het begin eerst ook 4 keer per week en nu sinds een maand of 2 terug ga ik nog maar 3 keer per week.
  Ik heb infeitelijk een soort van geluk gehad sommige verpleegster zien dit als een wonder.
  Ik heb dus nog letsels die overgebleven zijn zoals, fijn motorische dingen gaan heel moeilijk, evenwichtstoornissen, snel agressief komen, tinnitus aan me linkeroor wat heel irritant is en heel moeilijk geloof me. En de laatste maanden heb ik in me linkerbeen soort van pijn en heb dus een MRI-scan gehad en de dokters zien niks verkeerd, is een soort van neurogene pijn noemen ze dat heel irritant. Gevoel dat er mieren op en onder de huid lopen, onaangename kriebelingen.
  En nu ben ik nog aan het afwachten wat de dokters gaan doen.
  Bon dat was mijn medische geschiedenis, en nu mijn financiële situatie.
  Dus in de tijd toen ik in ziekenhuis lag en moest revalideren had weinige intresse in geld maar nu zet het mij wel aan het denken. Ik kan niks doen in afwachting van me procedure en dat kan tijdje duren zei me advocate. Heb dus in totaal 17500 euro als voorschotten gekregen van de verzekering van de tegenpartij. Wat dus al op is.
  En zit ook zonder maanloon normaal gezien heb ik recht op Inkomensvervangende tegemoetkoming maar omdat ik in April een medische expertise heb zeggen ze, ja we kunnen dan pas maandelijks een inkomensvervangende tegemoetkoming geven. Heb 66% en 8 punten van het FOD personen met een handicap dus heb ik eigenlijk recht op een inkomensvervangende tegemoetkoming.
  Ik zit alledagen thuis dus zit alledagen niks te doen dus heb ik laatste dagen voor werk gekeken in beschutte werkplaats wegens mijn handicap. Heb ik vandaag gebeld naar me advocate zei ze ja is geen enkele probleem voor te werken in een beschutte werkplaats en via via heb ik gehoort dat dit gevolgen heeft voor mijn schadevergoeding en heb ik haar dit vertelt zei ze jaa jij wilt werken toch je moest het maar slim aangepakt hebben met andere woorden.
  En dat is mijn belangen behartiger?
  Wat zouden jullie doen in mijn situatie veranderen van advocaat of toch niet?
  Wat is jullie mening hierover?
  Hopelijk kan er mij iemand meer vertellen hoe of wat.
  Alvast bedankt,
  Yassine

 18. hein op #

  ik ben 41j uit België Oostende 2008 werkongeval met blok beton die naar beneden gekomen was op mijn linker hand eerst huisarts dan ziekenhuis na 4a5 weken tot onzweling hebben ze met mij even ronde gereden van Oostende naar Brugge en van Brugge naar Leuven dis allemaal na een 4 tal maanden hebben ze dan een scoop operatie gedaan en 4 maanden revalidatie ben ik dan terug gegaan naar Leuven op controle hadden iets gezien en hebben ze me dan door verwezen naar Pellenberg pijn klink na enkele consultaties hebben ze vast gestald dat het crps was hebben ze dan van alles geprobeerd van medicatie tot biersblock tot ludocaine inspuitingen die laatste helpt iets maar niet lang genoeg pijn stapelde hem weer op nu zouden ze me willen oxe contin dat is morfine pilletjes 3 maal 30mg per dat kan ik niet meer uit mijn bed bijna heb ik onder tussen een andere dokter gevonden die me misschien kan helpen met een neurostimulator dat kost 1600 euro maar crps is niet herkend in België wat nu? De arbeidsrechtbank zegt me niet te betalen en zeggen dat ik moet mijn werk aanpassen, terwijl ik niets kan doen van werk.
  dat is onze toffe wetgeving hier in België
  je hebt van alles recht tot je aanvraag doet ? kom je tot niets
  mijn uit kering als in valide bij ziekenkas is 960 euro maar moet we alles kunnen betalen
  zo erg is het geworden hier in België

 19. Noortje op #

  Hallo ik heb 6 maanden geleden bedrijfsongeval gehad rechter middenhandsbreuk 4 weken in gips helaas kreeg ik daarna dystrofie ik heb een schade expert ingeschakeld bedrijf is aansprakelijk maar wil helaas de eigen bijdrage niet betalen dus gaat het bedrijf niet akkoord dus ik weet niet wat er gaat gebeuren de tegenpartij verzekering geeft ons gelijk ik ben benieuwd hoelang het allemaal gaat duren de kosten hopen op fysio, ergo,maatschappelijk werk medicijnen noem maar op hebben jullie ervaring met zo n situatie?

 20. Brigitte op #

  Ik ben 7 jaar geleden van achteren aangereden op de snelweg door een busje. De bestuurder viel in slaap en ramde mij met 130 km p/u terwijl ik 80 reed op een drukke vrijdagmiddag rond 5 uur. De man die mij aanreed kreeg een proces verbaal, boete en een rijontzegging wegens onverantwoordelijk rijgedrag.. Schuld is bekend door tegenpartij. Ik kreeg binnen 3 weken een betaling van 5 duizend euro en na een paar weken nog een keer 3 duizend. Toen kwam er een radiostilte en heb ik een letselschadeadvocaat in moeten schakelen omdat ik whiplash klachten had en nog heb. De advocaat werk pro deo en heeft zijn zaak op winst aangenomen. Ik loop mank en wederom onder behandeling van een revalidatiearts. Tijdens een zitting bij de rechtbank probeerde de tegenpartij mij af te kopen met nog eens 7.500 euro. Dit heb ik geweigerd. Dankzij dit ongeluk ben ik alles waar ik keihard voor heb gewerkt kwijtgeraakt. Baan, eigen huis en zit ik zwaar in de financiële shit. Afgelopen januari heb ik mijn laatste medische expertise ondergaan bij een psychiater omdat men zeker wilde zijn dat ik mijn fysieke gebreken niet mentaal zou veroorzaken. De psychiater heeft gelukkig vastgesteld dat dit niet het geval is. Nu ligt mijn rapport bij een medisch adviseur en wacht ik op een reactie van mijn advocaat die vervolgens besloten heeft een radiostilte in te lassen. Volgens zijn zeggen zou het maximaal 4 maanden duren eer het afgewikkeld zou zijn. Nou, het lijkt er op dat mijn advocaat de zaak weer laat liggen tot na zijn geweldige vakantie in Frankrijk en ik nog steeds niks af kan sluiten en verder kan gaan met mijn leven. Moedeloos word je ervan. Inmiddels heb ik de letselschaderaad ingeschakeld omdat mijn zaak volgens de nieuwe deelgeschillenwet van 2010 allang afgehandeld zou moeten zijn.
  Ik wens iedereen succes met het afhandelen van zijn/haar zaak en reken er vooral niet op dat het snel is afgehandeld. Haak vooral niet af, hoe zwaar het ook is. Verzekeringsmaatschappijen rekken net zo lang in de hoop dat je opgeeft. Krijg waar je recht op hebt!

Geef een reactie