Navigatie

letselschade forum

Letselschade forum: plaats een bericht

Het is niet leuk. U heeft allemaal klachten en vervelende herinneringen aan het ongeval. En nu moet u ook nog uw recht zien te halen. Alle ervaringen kunt u kwijt op ons letselschade forum. U staat er niet alleen voor.Vele hebben al ervaring met een letselschade advocaat of letselschade jurist. Er zijn veel lotgenoten. Laat dus even een berichtje op ons letselschade forum op deze pagina achter.

Plaats een berichtje op ons letselschade forum

letselschade forumForum letselschade: letsel en schade ervaringen van anderen! Schade opgelopen? Slechte  advocaat? Problemen met aanvragen schadevergoeding? Lees de ervaringen van andere slachtoffers.
Plaats een bericht op ons letselschade forum! Het is altijd prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat.
Reageren onderaan deze pagina.

Letselschade forum: plaats een bericht 4.07/5 14 votes

54 reacties op Letselschade forum: plaats een bericht

 1. Veen op #

  Ik heb een vraag

  Ik heb een letseladvocaat, de wederpartij zegt dat ik gewoon mijn werk kan doen en geen beperkingen heb. Ik zeg dat ik niet kan werken, maar geniet geen uitkering of inkomsten meer. Ben bij een chirurg geweest en moet weer onder het mes. Elke dag leef ik met ondraaglijke pijn in een hand vingers pols en onder arm nadat deze op 16 plekken was gebroken en vergruist. de wederpartij betwist dat ik beperkingen heb ,ik kan mijn hand niet eens echt gebruiken, maar deze wederpartij wil geen bedrijfsdeskundige inschakelen. In mijn ogen trekt de wederpartij zo uit eigenbelang haar eigen idee van geneeskunde door in een glazen bol te kijken. Mijn advocaat gaat braaf zitten en doet geen niets reageert nooit echt regel recht op vragen. Soms denk ik wel dat ze tegen mij werken. Ik zie het zo. Ik ben klant en het lijkt wel of jij in de minderheid staat bij een advocaat net of ze de dienst uit maken of zie ik dit niet goed?
  Wie heeft er ervaring met bv SAP advocaten en kan mij vertellen hoe deze is ervaren? Wie kan mij vertellen hoe ik zelf bij een arbo deskundige kan komen die onafhankelijk mijn klachten bekijkt.
  Ondanks mijn klagen en oordeel van een chirurg dat het helemaal niet goed zit met mijn pols laat de advocaat het er bij wat nu?? eerder was ik al over gestapt van een bureau naar deze advocaat omdat deze het allemaal wel zou regelen TOT ZE DE ZAAK HADDEN en toen werd het stil. Ik heb niets te verbergen.
  mvg p

 2. arie op #

  Ik heb in 2009 een verkeersongeval gekregen. Ben als fietser tegen openslaande deur van geparkeerde auto gereden van de fiets af geslagen en bij het overeind zitten in mijn rug aangereden door een auto. Ik mankeer van alles. Mijn advocaat moet ik van af het begin wakker houden. Er is door twee partijen aansprakelijkheid erkend. Sinds het ongeval verzorgt mijn vrouw mij vaak met wassen verschonen aankleding omdat ik barst van de pijnen op vele plaatsen in mijn lichaam. Regelmatig moet ik overgeven vanwege zware hoofdpijn. Dan moet mijn vrouw mij verschonen wassen, ook bij het naar het toilet gaan. Het geeft haar heel veel extra werk. Mijn advocaat is bezig met een schadestaat zegt hij nu al drie jaar achter elkaar. Hierbij vroeg hij ook hoe het is met haar gezondheid. Ik ben zeer argwanend geworden omdat ik in al die jaren genoeg heb meegemaakt met o.a zogenaamde onafhankelijke medische adviseurs en advocaten. Kan iemand mij zeggen waarom hij gevraagd heeft naar de gezondheid van mijn vrouw?

 3. chantal op #

  Vorig jaar 11 mei ben ik door een kennis aangevallen en heeft ze mijn duim uit de kom getrokken.
  ik ben nu een jaar verder. ik heb eds type 3 dus mijn gewrichten kunnen makkelijk uit de kom echter was mijn linkerhand netjes intakt voor dat zij mij aanviel.
  Mijn duim heeft door deze aanval dus danig beschadiging opgelopen dat Ik permanent een brace krijg.
  operatie zou kunnen echter dit heb ik rechts al ondergaan en die kant is zo stijf dat ik dat liever niet doe.

  Terwijl deze kennis wist van mijn ziekte beeld heeft ze bewust de aanval op mijn duim gemaakt en nu ben ik aam beide zijde dus ernstig beperkt.

  Uit humaan oogpunt wilde ik er eerst niets mee doen maar ik ben echt ernstig beperkt met 4 kinderen.

  En ben ik in een isolement terecht gekomen
  ik moest al leren leven met mijn ziekte beeld maar nu met 2 beperkte handen word dit wel heel lastig.

  Kan ik hier nog iets mee ondanks dat we een jaar verder zijn?

  Heb revalidatie in hand kliniek gehad brace gedragen duim is ingespoten…het is nu gewoon eind station.

  Operatie maakt stijf en brace is dan de enige optie maar met PIJN.

  Wat te doen??

 4. Mandy op #

  Ik weet niet op welke manier iedereen een letselschade advocaat gaat zoeken ( er bestaat geen beoordeling lijst).
  Maar wat ik zeker weet uit mijn ervaring en de ervaring van anderen adviseer ik u nadrukkelijk:
  NOOIT –Slagmaat advocaat kantoor Utrecht letselschade adv. L.A. Drenth – zelfs hier niet dichtbij te komen.
  Anders volgt een creatieve langdurige provocatie voor een jaar of 3 mag ik u garanderen. En na afloop valt u zeker in de risico groep? Zelf als het risico 0,0001 % is.
  Ik heb in het UMC een verkeerde operatie ondergaan door een assistent-orthopedie die nog stage liep ( zonder begeleiding van supervisor) met ernstige en onherstelbare gevolgen.
  Met resultaat: gedeeltelijk gehandicapt, een ingewikkelde operatie met poging tot herstel, rest van mijn leven een verwisselbare prothese die ik niet kan betalen. Probleem bestaat nog steeds en wordt groter. UMC accepteert fout als slecht begeleiding. (Alleen twee mensen willen niets over weten: adv. UMC en adv. Drenth).
  Het schema waarmee het koppel Drenth / Blom- verzekering arts (halfblinde kat en een kreupele vos) samen ruim meer dan 20 jaren haar klanten op geld misbruiken. Voornamelijk klanten met juridische bijstand.
  Onafhankelijk van het medische gebied laat adv. Drenth een medische expertise maken door zijn vriend Blom, (omdat Blom alles is: cardioloog, oncoloog, gynaecoloog, neurochirurg, orthopeed…).
  Bij het intake gesprek met adv. Drenth het was afgesproken: Onderzoek te laten doen door een orthopedisch specialist voordat het contract werd ondertekend.
  Volgens scenario eerste jaar is – Blom dat is dat vast.
  Om bewust tijd te verlengen heeft de advocaat de eerste 8 maanden niets gedaan tot ik zelf contact op moest nemen om te herinneren dat wij een contract hebben (anders duurde het nog langer).
  Het werd nog erger…….
  Medische advies – is een absoluut incompetent document met vier pagina’s. Ook manipulatie met feiten.
  Fragment: “weet ik niet omdat een specialist dat moet weten”, “ alles goed …”
  Zelfs de advocaat onderschrijft dat het een slecht document is omdat het “goedkoop” is.
  Van dossier van andere klant van adv. Drenth:
  Tweede jaar – Blom tegen ziekenhuis waar wel specialisten zijn .
  Nog een jaar hierna een brief wisseling met reactie op een expertise van Blom:
  “… Wij nemen aan dat uw medisch adviseur uw cliënt niet persoonlijk heeft gezien, dus het is ons niet duidelijk hoe hij kan concluderen…” “In zijn algemeenheid volstrekt onverdedigbaar”.
  Verder verwijst Blom medische specialisten naar literatuur en statistiek…
  Dan maakt Blom 2-e expertise en hierop de volgende reactie:
  “De onderbouwing van de mening van uw medische adviseur is nog steeds buitengewoon mager. Verwijzing naar literatuur is niet gevonden…”
  Zijn stelling is ook volstrekt ongefundeerd”. … En zo voorts, en zo voorts …
  Hoe meer onzinnig Blom is hoe meer effectief werk van adv. Drenth als dispatcher er tussen te zitten.
  Dan na nog een jaar geeft adv. Drenth akkoord door de tegen partij onafhankelijke expertise zelf te laten maken…. Absurd!
  Begint 2- e ronde: nieuw onderzoek door de tegen partij die nog een jaar loopt.
  – En alleen in het derde jaar verklaard de rechter dat een derde echte onafhankelijke specialist de expertise moet uitvoeren!
  Op deze manier worden mensen na een aantal jaren totaal emotioneel en financieel (lichamelijk zijn zij het al) uitgeput.
  Praten met adv. Drenth was onmogelijk. Net als met muur – geen enig woord tegen. Na mijn bezoek heeft hij voor mij verboden om persoonlijk contact meer te zoeken.
  Omdat ik een professioneel onderzoek door een specialist wil loopt alles niet volgens het scenario.
  Na 13 maanden alles te ignoreren en absoluut niets gedaan te hebben stopt de advocaat zijn werk eenzijdig en zonder reden. Daarbij een 40-50 uren te declareren….
  Ik heb een klacht tegen de advocaat ingediend…
  Dante Alighieri’s De goddelijke komedie (La Divina Commedia): ‘Laat elke hoop varen, gij die hier binnentreedt’ het opschrift boven de poort van de Hel meldt de woorden…
  De klacht wordt niet alleen door niemand besproken, zelfs de onderzoek wordt niet nagemaakt…
  Procedure duurde bijna een jaar. Zitting van de Raad van Discipline … 25 minuten.
  Met als resultaat: alles correct onder artikel nummers als Adams blaadje er boven…
  Reactie van het Hof en Discipline: mijn eerste brief grote envelop A4 met twee adressen toch wordt verloren. Directe reactie op email herhaling was: “Wat kunnen wij er aan het doen…”
  Ook volgens zijn regels is voor mij nu verboden juridische zaak te initiëren (alleen civiel).
  Bereid openbaar erover te praten.

 5. schoovaerts op #

  geachte

  in 2012 ben ik een werfkast aan het herstellen als er van 3 m hoogte een houten balk valt op mijn rechter schouder, nu ben ik geopereerd in deze schouders gevolg momenteel is dat ik mijn arm niet meer omhoog krijg spontaan, ben meer dan 30 jaar technieker mekanieker en het is niet mogelijk om er mee te werken verzekering wenst dit ongeval te consolideren op 8% wat ik te weinig vindt.
  kan iemand mij raad geven over een medische advocaat waar ik deze moet zoeken dus een advocaat aangaande medische letsels.

 6. Martin op #

  Hallo, ik ben Martinus en ben eind 2009 aan een hernia geopereerd en met succes hersteld. In februari 2010 ben ik keihard op mijn rug gevallen tijdens werkzaamheden. Sindsdien forse rugpijn en in de benen. 2012 afgekeurd en 80-100% wia. Ongeval door werkgever erkend. Verzekeraar werkgever erkend dat werkgever haar zorgplicht heeft geschonden Eind 2011 weer geopereerd zonder resultaat. Nu betwist de verzekeraar causaal verband wegens medische voorgeschiedenis.
  Wie heeft ervaring met gelijk soort geval?

 7. Jan op #

  Zes jaar geleden was en/of ben ik aangevallen geweest door een Boerbull (hond). Hier raakte ik ernstig gewond aan mijn gezicht hoofd arm en been. Hierdoor lag ik een paar weken op trauma afdeling in Doetinchem, waarna ik ben ontslagen uit het ziekenhuis om vervolgens te wachten op herstel operaties die ik in Nijmegen moest ondergaan. In totaal ben ik 6 keer geopereerd en ben ik anderhalf jaar bezig geweest met revalideren op revalidatiecentrum Groot-Klimmendaal te Arnhem, naar 5 jaar moet ik mijn eigen voor 1 dag per maand melden op de pijnpoli te Arnhem waar ik aan een Ketamine infuus wordt gelegd, om er vervolgens weer voor 4 weken de pijngrens te verlagen zodat het voor mijn dragelijk is, samen met een 20tal pijntabletten die ik dagelijks slik. Ik ben mijn werk en alles kwijt door deze gewelddadige hond. Mijn leven bestaat alleen nog maar uit pijn en afhankelijkheid omdat ik een hoop zelf niet meer kan. De verzekering zegt dat dit niet allemaal aan de hond te wijten valt terwijl de dokter en specialisten het wel zeggen. Ook het UWV kan niks meer voor mij betekenen omdat ik door deze gebeurtenis ook een deel van mijn geheugen kwijt bent, men zegt van de vele operaties. Mijn vraag aan u is hoe lang moet ik hier mee door gaan. Met de verzekering terwijl de eigenaar van de hond de aansprakelijkheid volledig erkend heeft. Dus daar ligt het ook niet aan. ik ga nu het zesde jaar in maar wil graag dit hoofdstuk afsluiten, alleen het gaat niet vanwege de tegenpartij.

  Met vriendelijke groet,
  Jan.

 8. Jane op #

  Volgens de site van Consumentenbond is € 0,23 wettelijk bepaald, precies zoals jullie ook informeren. Consumentenbond heeft zelfs geïnformeerd dat 0 tot 20 kopieën kosteloos zijn. Ik heb telefonisch verzocht om mijn medisch dossier. Dit verzoek moest schriftelijk van de assistente. Dit heb ik dan ook gedaan. Vervolgens belt de assistente mij op om mee te delen dat de huisarts mij geen stukken gaat geven. Op de vraag van de assistente of zij mijn brief ‘verzoek om medische info’ mag vernietigen heb ik bevestigend geantwoord. Heb gezegd dat ik recht heb op mijn medisch dossier. Via de assistente heeft de huisarts laten zeggen dat mijn advocaat maar een verzoek moet indienen. Hierna heeft mijn advocaat het verzoek ingediend en 1,5 pagina (waaronder 1 pagina kopie van brieven van andere behandelaars) aan info van de huisarts gekregen. Het verbaast mij dat mijn advocaat niets lijkt te weten van de wettelijke bepaling. Zij heeft, nadat ik heb gezegd dat ik het belachelijk vind dat ik de dossierstukken niet kon krijgen en dat bij ons op het werk (ministerie) dossierstukken kosteloos worden toegestuurd is, alleen gezegd dat € 44,= inderdaad een hoog bedrag is. Zij vindt dat ik huisarts hierop mag aanspreken. Op de site is het volgende vermeld: “Voor het opvragen van het medisch dossier kan maximaal € 0,23 per pagina gevraagd worden als bijdrage in de kosten. U kunt ten aller tijde een kopie van uw eigen dossier krijgen.” Mijn huisarts wil voor 1,5 pagina’ s (met knip- en plakwerk van brief van o.a. reumatoloog) € 44,- . Volgens uw informatie zou ik dus maximaal 2 x € 0,23 = € 0,46 moeten betalen. Is dit correct of moet ik meer betalen? Overigens vind ik dat dit een mooie site is, die heel erg duidelijk en overzichtelijk is.

  Groet,
  Jane

 9. anne op #

  Ernstig letsel opgelopen aan boord van vliegtuig. Grote luchtvaatmaatschappij werkt in alles tegen ipv trachten t mij zo prettig mogelijk te maken en zodoende tot zo goed mogelijk herstel te komen. Ongeval heeft mij bijna leven gekost, nu ernstig geinvalideerd. Geheel afhankelijk.. werkelijk niets kan ik zelf meer..van naar toilet gaan. Douchen, eten maken..laat staan uit bed komen, aankleden..autorijden.. werken en ga zo maar door. Zijn 2 maatschappij en die aansprakelijk gesteld kunnen worden en gedagvaard. 1 Nederlands ander Amerikaans.. voor mij niet duidelijk of de zaak dan ook volgens Amerikaans recht behandeld zal worden. Verder ben ik behalve lichamelijk..na aantal operaties een wrak maar psychisch ben ik compleet ingestort. Ernstige depressie door pesterijen en niet willen overgaan tot uitbetaling van voorschotten. Dit terwijl ik zelf 10 duizenden euro’s heb voorgeschoten mbt behandeling etc. Nu behalve lichamelijke en psychische problemen ook nog tot nek in financiële problemen. Had een advocaat die geen lsa geregistreerd was ..hem ging t boven hoofd groeien..werd als speelbal gebruikt. Inmiddels andere advocaat echter plaats ik wellicht geheel onterecht vraagtekens bij haar inzet en betrokkenheid. Heb in deze zaak iemand nodig die absoluut op strepen gaat staan..media werd mij plotseling verboden.. echter ben ik normaliter een intelligente jongeman, zeer sociaal en bovendien kon ik bijzonder goed relativeren. Nu ben ik een trillend rietje en vrees voor erger..ik trek t echt niet meer..hoe kan ik natrekken of mijn huidige advocaat wel de juiste is in deze casus? Het spelletje wat nu al ruim ander half jaar met mij gespeeld wordt is totaal onaanvaardbaar.. men moet gaan dwingen om tot betaling voor behandeling over te gaan plus de voorschotten zodat ik iig uit de grote financiële nood kan komen. Al maanden wordt ik in de maling gehouden door aansprakelijke partij.. met als gevolg dat zij hun zin kunnen krijgen..ik maak t zo niet lang meer..iemand een suggestie hoe nu verder te gaan en hoe ik kan nagaan dat de advocaat over de vereiste expertise beschikt buiten t feit dat ik grote twijfel heb over haar betrokkenheid. Na het lezen van de reacties hier ben ik bijzonder geschrokken over de berichten dat letselschade advocaten niet onbekend zijn met het fenomeen zakken vullen maw zolang de advocaat geld ziet binnenstromen voor de ‘verrichte’ arbeid is men dik tevreden.. hier verkeert echter een mens in totale nood. Vrienden hebben nu handen ineen geslagen om alle mogelijke media te benaderen.. kan niet teveel uitwijden..verneem graag of iemand mij van juiste advies kan voorzien..

 10. Robert Lindelauf op #

  Vorig jaar ben ik naar Tunesië op vakantie gegaan. Op een avond kon ik geen pizza eten en had lichte pijn in de buik. Aangezien ik een voedselvergiftiging vermoedde en ik nog 2 weken vakantie had ben ik naar de EHBO gegaan voor medicatie. Daar aangekomen hadden ze galstenen geconstateerd en met spoed opgenomen in verband met galblaasontsteking.

  Ik lees op Nederlandse sites dat een galblaas alleen verwijderd mag worden wanneer er klachten en galkoliek symptomen zijn. Dit had ik allemaal niet. Daarnaast was de galblaas niet aan het scheuren waardoor het helemaal geen spoed was. Kortom een operatie in het buitenland mocht verzekeringstechnisch niet aangezien bij niet spoed de verzekering de kosten niet zou betalen. Het gevolg van deze operatie is chronische diarree en 100% arbeidsongeschiktheid en dat al voor een 8 maanden.

  De alarmcentrale heeft 6 maanden mijn medisch dossier achtergehouden. Toen ik dreigde met aangifte ontving ik eindelijk het dossier. Wat blijkt nu in mijn dossier te staan dat ik een galblaasontsteking met reactieve pancreatitis heb (alvleesklier doet ook mee met de ontsteking ligt er vlak naast) Klopt het dan dat je de galblaas niet mag verwijderen aangezien je de alvleesklierontsteking moet laten rusten en wanneer dit herstelt is dan pas de galblaas verwijderd mag worden? In Nederland begreep ik dat je bij een pancreatitis een hele andere behandeling moet krijgen (liters vocht toe dienen) dan bij een galblaasontsteking (klopt dit?) en dat men in Nederland bij een pancreatitis niet mag opereren vanwege te grote risico’s op complicaties en overlijden.

  In Tunesië hebben ze vanaf dag 1 galblaasontsteking gezegd en zijn hier nooit vanaf gegaan. Daarnaast is men pas op dag 3 gaan opereren. 5 dagen na ontstaan eerste klachten. Bij galblaasontsteking zou je binnen 48 uur na ontstaan klachten moeten opereren of operatie a froid (na 6 weken) klopt dit? CQ wat gebeurd er als je toch in de tussenliggende periode opereert?

 11. Judith op #

  Ik heb de volgende vraag, mijn vriend heeft letsel aan zijn re. hand opgelopen, dit letsel heeft hij opgelopen doordat hij tegen de muur heeft geslagen. We zijn meteen naar de ehbo gegaan, Ze hebben een foto gemaakt en er gips om gedaan (een spalk) na 1 week hebben ze de hele hand c.q. arm in het gips gedaan, na 1 dag heeft hij het gips eraf laten halen hij hield het niet uit van de pijn toen maar weer verband, toen we na 2 weken het verband wilde laten vernieuwen zij een man op de gipskamer “maar dit is niet normaal”. Weer foto’s en een scan gemaakt toen zagen ze dat het middenhandsbeentje uit de kom was, gevolg, de dag erna een operatie, er zitten nu 2 pinnen in zijn hand. Wij zijn van mening dat ze mijn vriend onnodig met pijn hebben laten lopen, een chirurg heeft toegegeven dat ze een fout hebben gemaakt, hij zei dat hij dat ook al met de betrokken artsen had besproken.
  Wij zijn van mening dat een aantal artsen hun werk niet goed hebben gedaan.

 12. Linda op #

  Ik zit met een aantal vragen en ben erg benieuwd of u mij kunt helpen met antwoorden.

  Ik heb in november een ongeluk gehad en in januari is er PTSS en depressieve stoornis vastgesteld. Ik ben sindsdien tot en met heden onder behandeling en er is maart wederom PTSS vastgesteld. Ik ben sinds het ongeluk zo onzeker geworden en durf niet meer mijn mening te geven en durf niet meer te zeggen wat ik vind, heb echt veel angst en kan niet slapen zonder medicatie (Diazepam, Amitryptiline, Tramadol, Diclofenac en Omeprazol) Ik wil graag weten of het bij PTSS hoort dat je niet meer je mening durft te geven en eigenlijk altijd bang bent voor alles en onder zware stress staat ? Dit heeft mijn leven totaal ontwricht en ik probeer zelf erachter te komen wat er met mij aan de hand is.

 13. Patty op #

  Wij huren nu 5 jaar een woning.
  Deze is zo slecht onderhouden dat nu de gaten in de muren zijn gevallen en het rottingsproces aan de draagbalken ze zien is.
  Gisteren was ik op de slaapkamer en is het plafond naar beneden gekomen op mij. Fikse hoofdpijn maar… er zitten asbestplaten in.
  De woningbouwvereniging wilde niet komen kijken en stelde voor dat we 2 weken wachten in verband met de bouwvak en wij met 5-en (3 kids) op de badkamer gaan slapen.
  Ik heb de gemeente gebeld en bouw- en woningtoezicht is geweest.
  Nu blijkt er inderdaad asbest te zitten en de slaapkamer is direct hermetisch afgesloten.

  Over 2 dagen komt de inspecteur langs om te kijken in hoeverre mate de asbest is vrijgekomen.

  Aangezien wij gewoon op de slaapkamer mochten slapen en de woningbouwvereniging zei dat er niets aan de hand was, en het plafond met vezels op mijn hoofd is gevallen, vrees ik dat we de asbest hebben ingeademd.
  Weet iemand hoe ik deze schadeletsels van mij, mijn man en 4 kinderen het beste kan aanpakken?

 14. Johan op #

  Letselschade advocaat en declaraties

  Wel klaar staat om op dat laatste geld beroep te doen. Mag ik even vangen?

  Het feit dat ik nu ziek ben geworden en nog steeds ben is een realiteit.

  Het leven is moeizaam veel pijn veel beperkingen onzekerheid spontane valpartijen overkomen mijn nog steeds, en niet zonder consequenties, maar daar later meer over. Geen inkomsten, daarom naar een land vertrokken wat niet zo duur is als Nederland om in ieder geval niet in de goot in Nederland te belanden.

  Ook Thailand word duurder de inflatie is hoog en het omwisselen naar de Baht betekend verlies. Ik maak mij zorgen want de euro is niet veel meer waard. Tijdens ik geld ontving voor de verkoop van de boot. De waarde van de euro is al bijna gehalveerd en dat is heel ernstig te noemen. Ja mijn ziekte breekt mij nu extra op door een aantal valpartijen is mijn beschadigde rug door het ongeluk de ruggengraat dermate verschoven dat ik volgens de dokter aldaar nu een hernia heb en dat ik moet geopereerd worden.

  Hij vertelde dat ik snel behandeld moet worden anders krijg ik te maken met complicaties. Wel, verzekeren kan ik mij niet door geen inkomsten te hebben, bovendien nemen verzekeringen je niet aan wegens lichamelijke mankementen. Ik ben dus eigenlijk radeloos. Daarom schreef ik mijn ex-advocaat Wolters een briefje om hem op de hoogte te brengen van mijn situatie.

  Veel sterkte allemaal

 15. Jolanda op #

  Kan iemand die een posttraumatisch stresssyndroom ieder weekend veel lol maken en tot in de late uren op stap gaan met een hoop vrienden?

 16. Jannie op #

  Succesverhalen van Frans Joosten advocaten uit Amsterdam.
  Als no cure no pay specialist werkzaam via Euroclaim Arboclaim heeft deze zogenaamde succesvolle advocaat eenn brief uit laten gaan naar eiser waarin hij meedeelde dat hij vergeten is om in deze letselschadezaak de stuiting te versturen waardoor de aansprakelijkheid vervalt; het vermoeden bestaat dat hij hiervan 5 jaar lang op de hoogte is geweest en dit al die tijd heeft verzwegen, en gedaan heeft alsof er niet aan de hand was.
  hierdoor heeft hij de belangen van betrokkenen ernstig geschaad.

 17. Ontevreden op #

  Na mijn ongeluk heb ik weinig geluk gehad met mijn letselschade advocaat..
  Ik dacht een goede te hebben Dhr. Mr. H te Echt (L).
  In het begin veel beloven en naderhand kom je erachter dat hij niks deed.
  Alleen zijn eigen beurs vullen als je ziet wat hij naderhand allemaal gedeclareerd heeft.
  Klacht ingediend bij de deken die allemaal mijn klachten ontvankelijk verklaarde??
  Maar ja de hand die je voedt hak je niet af is een spreekwoord.
  Mensen wees voorzichtig de meeste zijn alleen op je geld uit.

 18. Len op #

  Ik ben betrokken geraakt bij een verkeersongeval (scooter). Hierbij heb ik mijn knieband gescheurd. Herstel gaat moeizaam. Kan geen autorijden omdat strekken van de knie heel pijnlijk is. Ook fietsen gaat niet. Omdat ik van lieverlee erg in een isolement kom, ben afhankelijk van anderen, is mijn vraag, zou je bij de tegenpartij een auto met automaat kunnen claimen. Tegenpartij heeft schuld erkent.

 19. Floor op #

  @noni.
  In jouw ongelukkige casus zal aannemelijk gemaakt moeten worden dat de persoon achter jou zich onrechtmatig heeft gedragen. Het belangrijkst is natuurlijk; wat verklaart die persoon zelf over de toedracht? Wanneer die persoon toegeeft dat ze niet op het groene licht gewacht heeft, ben je denk ik al een eind verder.
  Indien die persoon niets wil verklaren/toegeven en je er zeker van bent dat zij fout is geweest, kun je haar ook nog laten oproepen als getuige voor de rechtbank. Er zijn namelijk maar weinig mensen die op dat moment niet de waarheid zullen vertellen! Gezien de ernst van je letsel, zou ik dat zeker in overweging nemen.
  Ik hoop je hiermee een beetje te hebben geholpen.

 20. Bouwman op #

  Een vriend van ons is via no cure no pay terechtgekomen bij Joosten advocaten in Amsterdam. Al 11 jaar duurt het maar voort, je zou denken dat het ging over een vliegtuig dat neergestort is. Het contact zou ook zeer slecht zijn, je zou deze advocaat dan ook niet aanbevelen bij een ander als je dit allemaal hoort. Ik zou overwegen om een klacht in te dienen bij de deken van advocaten.

 21. Jolanda op #

  Ik heb een auto ongeval gehad. Na 1,5 jaar werd er eindelijk een afkoopsom vastgesteld. Nou heeft de tegenpartij een fout gemaakt in de vaststellingsovereenkomst (het betreft een fout in mijn voordeel) de tegenpartij had deze overeenkomst al getekend toen ik heb ontvangen had. Ik heb deze ook getekend, gekopieerd en terug gestuurd. De tegenpartij heeft het bedrag wat in de overeenkomst staat naar mij overgemaakt. (dit is het dubbele dan het eigenlijk afgesproken bedrag). Nou kreeg ik vandaag van mijn advocaat het verzoek om het teveel betaalde bedrag terug te storten. Nu is mijn vraag aan jullie…wat moet ik doen? Het lijkt mij omdat beide partijen (ik en de tegenpartij) getekend hebben dat ook de tegenpartij eraan vast zit. Sta ik in mijn recht als ik het teveel betaalde geld hou of moet ik het terug storten?

  Alvast bedankt!!

 22. Michelle Deibel op #

  Mijn naam is Michelle Deibel – van de Pol 26 jaar en moeder van een dochter van 3 jaar.
  En mijn leven staat helaas op zijn kop.
  Ik vraag me toch af waar is het fout gegaan!!!!

  Toen ik 13 jaar oud was begon alle ellende.
  Vanaf jongs af aan speelde ik al Honkbal, en vanaf die tijd ging ik ook naar de middelbare school.
  Op deze school heb je heel veel boeken bij en daar kreeg ik ( volgens fysiotherapie ) ook last van.
  Toen begon mijn fysiotherapie al voor mijn schouders en rug ik mocht geen tas meer dragen.
  Enkele maanden later kreeg ik ook heel veel last van mijn knieën, ik moest weer naar de fysiotherapie alleen nu voor mijn knieën.
  Ik mocht helaas niet meer sporten en zelf fietsen mocht niet meer, na een jaar 3x per week fysiotherapie te hebben gehad ging de pijn niet weg helaas had mijn fysiotherapie verder geen idee meer om te helpen alleen met elektronen op mijn knie kon hij de pijn gedeeltelijk verminderen.
  Ik ben zelf naar een andere fysiotherapie gegaan om geholpen te worden, helaas helemaal niets.
  Ik was het zat en ging naar een ander ziekenhuis om er achter te komen wat het was. Ik ben naar het ziekenhuis in Roosendaal geweest en bij Sint Maartenskliniek in Nijmegen omdat die gespecialiseerd zouden zijn in knieën.
  Ik kwam daar binnen ik moest foto’s laten maken, ik kom bij mijn arts het enige wat gezegd werd ( ook in Roosendaal) niets te zien en te jong om zoveel klachten te hebben.
  Na heel veel jaren fysiotherapie, ziekenhuis, huisarts, fysiotherapie, ziekenhuis, huisarts ben ik maar naar België gegaan iedereen vertelde altijd hoe goed het daar was.
  Maandag kom ik in België en dezelfde week lig ik al op de operatie tafel, conclusie kraakbeen in knieën zijn beschadigt en moeten schoongemaakt worden.
  Na operatie en fysiotherapie ging het goed ik wou zelfs de Nijmeegse vierdaagse lopen.
  Helaas na 1 kilometer hielt het op.
  Ik had weer last.
  2011 was een heel fijn jaar ik had nergens last van, ik kon zelf zins jaren weer op mijn knieën zitten zonder pijn.
  Waarschijnlijk kwam dat omdat ik zwanger was.
  Helaas kreeg ik na mijn zwangerschap weer heel veel pijn aan mijn knieën, ik ben terug gegaan naar België om opnieuw geopereerd te worden en nu aan allebei mijn knieën tegelijkertijd.
  Ik heb fysiotherapie gehad maar helaas de pijn was erger na mijn operatie, ik ben hier in Nederland gegaan voor een second opinion en ik werd gewoon weggestuurd met JE GAAT ZELF NAAR BELGIE DUS WIJ KUNNEN JE HIER NIET MEER HELPEN.
  Helaas kon de fysiotherapie ook niet helpen want bij elke training werd mijn pijn alleen maar meer.
  Al jaren roep ik heeft het met mijn psoriasis te maken kan het zijn dat ik psoriasis artritis heb en iedereen antwoorden mee nee dat kan niet, of het zal wel meevallen want je bent nog heel jong.
  Nu 2014 was ik het helemaal zat, ik werd zelfs depressief van de pijn, ik ging voor een verkoudheid naar dokter, maar dat moment kwam alles eruit. Er werd niet gelijk gezegd ( is de stress – je bent nog zo jong ) er werd naar mij geluisterd en er werd een plan opgesteld om mij te helpen.
  Deze huisarts stuurde mij naar een reumatoloog om het 100% te laten uitsluiten.
  Na bloed, Mri komen we er dus achter dat ik vocht heb en ontstekingen in mijn bloed.
  Deze dag werd bevestigd dat ik dus al jaren psoriasis artritis heb.
  Jaren lang werd ik voor gek verklaard, jaren lang word er geroepen je bent nog jong. Ja, dus moet ik dan meer pijn hebben?
  Ik heb medicatie gehad van reumatoloog helaas werken die niet, na een maar van alles geprobeerd te hebben, nogmaals bloed afgenomen en nog steeds behoorlijk ontsteking in mijn bloed.
  Hier uit kan de reumatoloog vertellen dat ik dus reumatoïde artritis heb dit betekend (Reumatoïde artritis in het kort Bij reumatoïde artritis (RA) ontstaan gewrichtsontstekingen. Het is een auto-immuunziekte: het afweersysteem keert zich tegen het eigen lichaam. Reumatoïde artritis kan sluipend beginnen of plotseling ontstaan. Het is een chronische ziekte met een grillig verloop. )
  Hiervoor word ik nu eindelijk geholpen, na 13 jaar ziekenhuis in ziekhuis uit, fysiotherapie noem maar op eindelijk word ik geholpen.
  Helaas wel 13 jaar te laat, ik heb echt een rot jeugd gehad ik mocht niets als mijn school ging skiën mocht ik niet mee.
  Mijn droom was Marine of gymlerares maar helaas kon ik het nooit worden met deze klachten.
  Misschien als ze mijn 13 jaar geleden naar de reumatoloog hadden gestuurd plaats van allemaal roepen je bent nog zo jong had mijn leven er heel anders uitgezien.

  Helaas maar waar zal ik hier mee moeten leven, het is zwaar maar hopelijk slaan de nieuwe medicatie aan en kan ik gewoon gaan leven en misschien weer werken.
  2 jaar geleden kwam ik in de ziektewed, helaas konden ook hun mij niet aan werk helpen dus ben ik voor me eigen begonnen om toch inkomsten binnen te krijgen en dan ik kan werken wanneer het mij lukt.
  Helaas wegens schuldsanering mag ik daar niet meer werken dus zit ik nu ziek thuis zonder werk maar ook zonder inkomsten omdat ik niet weet hoe het verder moet en omdat ze je hier in Nederland niet helpen bij uwv omdat ik niet heb gewerkt ( wat ik wel 10 jaar heb gedaan ) de afgelopen maanden.

  Het gaat mij niet om geld, het gaat mij erom dat er gekeken word als je jong ben en klachten heb.
  Het is wel heel makkelijk om te zeggen het zit tussen je oren, je bent te jong om pijn te hebben, nou ik ben blij dat niet iedereen voelt dat ik voel maar ik wil wel dat hier beter naar gekeken word.
  En ik weet dat ik niet de enige ben en daarom wil ik dit graag onder de aandacht brengen omdat ik vind dat in deze tijd mensen niet met pijn horen te leven.

 23. sander op #

  ik ben sander. ik heb in 2008 een zwaar auto ongeluk gehad als bij rijder in de auto . schuld is erkend door mijn verzekering .ben 1 jaar terug op testen geweest op verplichting van de tegenpartij. ik heb een hersenletsel met blijvende schade en had de nek gebroken . na de test 10%psigologish invalide .15% neuropsigologish invalide .2% ergologish.dus intotaal 26 % op gehele lichaam . mijn rechtsbijstands verzekering srk regeld al dit maar er zit geen haast in de zaak.en ik weet niet wat ik kan verwachten nu dus al 6 jaar bezig met de zaak .wie heeft hier meer ervaring in en kan mij tekst en uitleg geven ook ben ik 80-100 % afgekeurt voor werk . m.v.g. sander

 24. Caroline op #

  Hallo, ook ik heb whiplash opgelopen, werd aan de rode lichten aangereden langs achter door een auto en botste op de auto die drie meter verder voor me stond, de auto was totaal kapot, ik heb s avonds alles laten vast stellen door spoed, whiplash werd vast gesteld, nu anderhalf jaar later moet ik terug op controle bij arts van tegenpartij, ik trok tot hiertoe 2000 euro. wat is een fatsoenlijke vergoeding die ik kan eisen voor de vele pijnen die ik nu nog lijdt, ik slaap slecht, altijd koppijn, nekpijn, schouders pijn, handen pijn, rugpijn, en mijn humeur is nul komma nul.

  • Ellen op #

   Beste Caroline.
   Ik vind het heel karig. 2000 euro. Ik zou een advocaat in de arm nemen als ik jou was.

 25. John B. op #

  Ik ben op mijn fiets, rijdende op het fietspad aangereden door een afslaande auto. Heb hierdoor rugletsel en mogelijk blijvende schade aan mijn schouder opgelopen. Ben via een collega benaderd door een letselschade bedrijf welke met mij een gesprek aan wil gaan over de mogelijkheid van een schade vergoeding. Ik heb ook een rechtsbijstand verzekering dus kan deze ook raadplegen. Mijn vraag is welke keuze moet ik hierin maken gezien het feit dat met het inschakelen van een rechtsbijstand verzekering zaken blijkbaar vaak afgedaan worden met een soort handjeklap omdat beide partijen, de verzekeringen dus, vaak diverse zaken onder beheer hebben waarna er dan zaken tegen elkaar worden weggestreept. Is een onafhankelijke partij hierdoor aan te raden ?

 26. Fatima op #

  Beste,

  Ik ben aangereden door een auto toen ik op een fietspad mijn fiets wilde opstappen nu wil ik toch een letselschade advocaat in de arm nemen maar weet niet welke de beste is kunnen jullie mij iemand aanraden in Utrecht en wat is nou beter een advocaat op basis van uren, no cure no pay.
  Help aub.

  • Beste John,

   In eerste instantie raad ik je aan je rechtsbijstandsverzekeraar in te schakelen. Zij kunnen voor jou de wederpartij aansprakelijk stellen. Indien de rechtsbijstandsverzekeraar het namens jou niet eens wordt met de wederpartij over een te betalen schadevergoeding, dan kun je het beste contact opnemen met een advocaat die voor jou een aansprakelijkheidsprocedure kan starten. De rechtsbijstandsverzekeraar dient de door jou gemaakte advocaatkosten te vergoeden.

   Met vriendelijke groet,

   Jan Overes

 27. Rene op #

  Hoi ik heb een vraagje over RSI-klachten. Ik las dat RSI-klachten ook onder letselschade vallen wanneer de werkgever in gebreken is gebleven bij het naleven van de veiligheidsregels. Heeft iemand hier ervaring mee?

 28. Jeanne Veghel op #

  Jurofoon had een stuk gezet op hun site dat de Palsgroep opkomt voor Veteranen. Vorig jaar nog kwam een veteraan door toedoen van zijn advocaat die hij had (via Pals) in de cel terecht. Hoezo komt Pals op voor veteranen? Een aantal mensen hebben een reactie geplaatst vanwege dat artikel, omdat die mogelijkheid aanwezig was, maar Jurofoon besloot alle reacties die niet positief voor Pals waren te verwijderen, omdat die reacties Pals in een negatief daglicht zouden zetten. Aangezien er geen enkele positieve reactie blijkbaar was gekomen is het nu niet meer mogelijk te reageren op het artikel. Dus men mag op de website van Jurofoon alleen reageren op een artikel als het een positieve reactie is. Kritiek kan men blijkbaar niet verdragen en is daardoor helaas niet mogelijk. Zegt mij genoeg over Jurofoon inmiddels en hoe Pals werkt dat wist ik dus allang, jammer genoeg.

 29. Jeanne Veghel op #

  Ik heb besloten te stoppen met het renteverhaal, omdat Pals en Mr. v.Dort een naar mijn mening, psychologische oorlog aan het voeren zijn, door al maanden niet te reageren op aangetekende stukken en e-mails ongelezen retour te sturen. Mijn gezondheid heeft daar extra schade door geleden en aangezien ik mezelf niet bedien van dit soort smerige streken, is het beter mijn energie ergens anders voor te gebruiken. Er zijn nog steeds ontwikkelingen in het declaratieverhaal, dus daar blijf ik nog wel mee bezig. Laat mijn verhaal een waarschuwing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar letselschadebureau. Leg je lot niet in handen van mensen die tot dit soort dingen in staat blijken te zijn.

 30. Leny Vermeer op #

  Wie heeft er ervaringen met Letselcash, het bedrijf waar advocaat Verkruisen achter zit?

  • Jeanne op #

   Ik ken wel mensen die heel slechte ervaringen hebben met het bedrijf wat u noemde.

  • J. Bock op #

   Ik heb een zwaar auto-ongeluk gehad zodat mijn gezondheid, mijn werk en mijn leven in een klap in elkaar storten. De verzekeraar wilde geen kant op en mijn advocaten liepen er maar achteraan. Na zes jaar pas 15000 ontvangen. Ik wist niet wat ik moest. Drie jaar geleden overgestapt naar letselcash. Nu zaak gesloten voor bijna 300000. Letselcash heeft zeer goed werk gedaan en en heeft mij altijd zeer netjes behandeld, Kan ik iedereen aanraden.

   • mw. K. Kuipers op #

    Lijkt me niet zo’n goed advies hoor. Lees maar eens op internet: Letselcash-Verkruisen-voorwaardelijke schorsing enz. Fijn dat u zo goed bent geholpen, maar lees maar eens hoe het andere mensen is vergaan, want die waren toch niet zo blij.!

  • Alphons P op #

   Verkruisen en de letselstichting hebben de zaak gewonnen die een ontevreden dame was gestart omdat zij niet wilde betalen. De rechtbank heeft alles uitgezocht en er is niets waar van alle verhalen over dubbel declareren, een percentage, te hoog percentage no cure no pay, slechte voorlichting en nog veel meer. Allemaal kletsverhalen volgens de rechtbank! klopt met mijn ervaring met Verkruisen advocaat. Altijd correct en goede uitleg en binnenkort eindelijk een eerlijke slotuitkering!

   • J Bock op #

    Dat is een goed advies want ik ben door Letselcash heel goed behandeld en heel eerlijk. Er hebben twee advocaten aan gewerkt en toen heeft letselcash nog een second opinion laten maken of er echt niet meer inzat. Van 15000 euro naar bijna 300.000 is voor mij heel veel geld.

    • Jeanne Veghel op #

     Fijn dat u zo opkomt voor hem de hele tijd. Ik zou er bijna iets van gaan denken over zoveel lof de hele tijd.!!!!!!!

     Ik zou toch maar eerst eens alle berichtgevingen lezen alvorens ik een beslissing nam.
     Soms kom je van de regen in de drup en daar sta je dan.

    • brian op #

     ik zit zelf ook bij verkruisen letselschade, ze heten nu overigens Columbus Letselschade.
     heb ook een auto ongeluk gehad en ervaar sindsdien ernstige beperkingen.
     de tegenpartij ziet zelf geen verband tussen auto ongeluk en mijn beperkingen op dit moment.
     en dit terwijl ik voor het ongeluk een gezond bedrijf had en boven modaal verdiende.
     en nu door het ongeluk is mijn bedrijf gestaakt sinds 2012 en komen er geen inkomsten meer binnen.
     afgezien van de voorschotten blijft de tegenpartij dwars zitten.
     wat zijn jou ervaringen?

   • jan de boer op #

    mijn ervaringen met verkruisen zijn ook niet om over naar huis te schrijven
    zetten mensen onder druk en komen met onredelijke contracten .
    hebben veel neven bedrijven en anderen onder andere bedrijfs namen voor hun werken .http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/archief/article/detail/1579332/2010/01/15/Letselschade-advocaat-gestraft.dhtml

 31. Rob Bruijn op #

  Enkele weken geleden zat ik in een bus, die aangereden is door een auto. In eerste instantie dacht ik, dat het wel meeviel, maar toen ik op de terugweg uit de bus stapte, werd ik erg duizelig en kon niet meer recht lopen. Bij thuiskomst heb ik dat direct doorgegeven aan de busmaatschappij. Ook ben ik naar de huisarts geweest, die constateerde, dat mijn spieren aan de linkerkant helemaal verstijfd waren, en heeft mij doorverwezen naar een fysiotherapeut, waar ik al onder behandeling was. Wel heeft de huisarts op de verwijzing vermeld, dat mijn klachten na het ongeval verergerd waren. De fysiotherapeut denkt nu aan een whiplash in de rug, en mogelijk in de nek. Nu wil de verzekeraar van de tegenpartij, dat ik telefonisch contact met hun opneem, om aan te geven, wat mijn klachten zijn en de eventuele gevolgen. Ik heb nog steeds veel pijn, kan , s nachts daardoor moeilijk slapen, kan niet sporten, wat ik op advies van de arts nodig heb, om mijn gezondheid op peil te houden, en met name mijn longen. Hoe kan ik het beste handelen? Wel telefonisch contact opnemen, en mijn klachten opnoemen, of toch een letselschade advocaat inschakelen. En zou ik in dit geval (ik had als passagier geen enkele schuld aan het ongeval) de kosten voor een letselschadeadvocaat volledig vergoed krijgen?

  • Marika Klein op #

   @ Rob Bruijn

   In uw geval zal de aansprakelijkheid geen probleem moeten zijn. Vraag eens vrijblijvend advies aan een letselschadeadvocaat die aangesloten is bij de LSA.

 32. Jeanne Veghel op #

  Voor mijn nieuwe belangenbehartiger had ik mijn dossier opgevraagd, alsmede de gespecificeerde factuur. Afgelopen week heb ik aangifte gedaan wegens oplichting tegen de Palsgroep, omdat er een aantal posten gedeclareerd waren door Mr. R.v.D. uit Maastricht die niet hadden plaatsgevonden. Ik had een contract met Mr. R.v.D. op uurbasis. Ik kon alles bewijzen, omdat ik nog alles in mijn bezit heb. Ik ben benieuwd wat Justitie hier mee gaat doen. Ik zou mensen willen aanraden die met Pals te maken hebben gehad, om ook hun factuur op te vragen en na te kijken, zoals ik heb gedaan.

  m.vr.groet Jeanne

 33. Jeanne Veghel op #

  Ik heb een bedrijfsongeval gehad en na 3 jaar strijden door mijzelf en vakbond de Unie is er resultaat en kunnen we tot de financiële eindafhandeling overgaan, waarvoor ik bureau Pals inschakel, omdat ik een leek ben in deze en zij toch expert zijn.

  Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst was mijn vraag aan Mr. R. van Dort, wanneer de wettelijke rente zou worden uitbetaald, omdat dit ALTIJD volgens schaderegelaar A&G buiten de akte om werd uitbetaald, evenals de advocaatkosten en mij was niet verteld voordat ik ondertekende door Mr. Van Dort, dat er dit keer dan maar werd afgeweken van de normale gang van zaken en tegenpartij besloten had, om die rente in het geboden bedrag te doen, wat voor mij dus zeer nadelig was.

  Mr. v. Dort gaat tot actie over na mijn vraag en schrijft een brief naar de TP of ze toch niet kunnen overwegen om mij alsnog die rente, zoals afgesproken aan mij uit te betalen. Niet 1 keer wordt mij gezegd door Mr. Van Dort, dat aan mij duidelijk is uitgelegd vóór ondertekening hoe het zat met de rente, want dan had ik gelijk gezegd, mij is niets verteld over de veranderde afspraak en dan had ik dus niet getekend. Het ging over ca. 96.000 euro. TP weigert de rente te betalen en vervolgens begin ik een strijd tegen TP om alsnog mijn recht te halen en af en toe krijg ik hulp van Mr. Van Dort daarbij. In januari blijkt echter dat Mr. Van Dort een steek heeft laten vallen en ik spreek bureau Pals aan daarover.

  In een brief aan mij schrijft directeur Mr. Schultz dat alles zeer correct is verlopen in mijn zaak en dat ik niets tegoed heb. Waarom is mij dat dan niet gelijk gezegd, 2 dagen na ondertekening bij mijn vraag over de rente, dan had ik geen 14 jaar gestreden om mijn recht te krijgen toch, maar gelijk stappen tegen Pals ondernomen als ik had geweten dat zij iets hadden gemist toen. Waarom wijst Mr. van Dort er mij niet op dat hij alles zo goed heeft gedaan in mijn zaak, want ook dan had ik gezegd, dacht het niet hoor Mr. Van Dort, u hebt iets vergeten te zeggen tegen mij helaas. Ook snapt directeur Schultz niet, zo schrijft hij tenminste in zijn brief, dat ik gevolgschade kan hebben door die extra 14 jaar van strijden.

  Ik heb hartritmestoornissen door stress en druk, dan moet hij maar eens met mijn cardioloog gaan praten. Is hij nu letselschadespecialist, dan zou hij toch echt beter moeten weten, wat zo’n strijd met mensen kan doen. Hij zegt mijn dossier te hebben bestudeerd, maar waarom is hij niet op de hoogte dan van feit dat ik maar 1 voorschot heb gehad en dat was ook nog bijna op het einde van mijn zaak na bijna 3 jaar. Hij spreekt over voorschotten, nou die heb ik niet gehad dus. Al met al, er wordt geen verantwoording genomen door Pals en van Dort, terwijl de bewijzen duidelijk aanwezig zijn en Mr. Van Dort schrijft in zijn columns in bijlage nummer1 van de Limburger zo mooi over mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen. Wat doet u dan Mr. Van Dort, of gelden die regels niet voor u, alleen voor andere mensen. Inmiddels is het bedrag opgelopen tot ca. 98.000 euro en ik ben iemand die gewoon niet tegen onrecht kan en mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen als er een fout is gemaakt en daar dan zelfs het lef voor hebben om in een vaste column andere mensen daarvoor te veroordelen. Dit moest ik even kwijt en ik ga onverminderd door, om mijn recht te halen.

 34. Mirjam Ligtenvoort op #

  Ik heb een vraag? Ik had galstenen en ben dus geopereerd en alles wat mis kon is mis gegaan. Mijn grote galweg (ductus choledochus) is geheel doorgenomen wat ernstig gevolgen heeft voor mijn verdere leven. Wat een week opname had moeten zijn is uitgelopen tot 5 weken ziekenhuis opname en daarna ben ik nog niet klaar, ben toen verder behandeld in het AMC voor stentsbehandeling dit moest om de drie maanden geplaats worden in mijn galwegen, afschuwelijk gewoon en dit op een leeftijd van 30 jaar. Inmiddels ben ik 2 jaar verder. Ik heb een advocaat genomen en de aansprakelijkheid is erkend door het ziekenhuis en de verzekering Medrisk. Maar ik vraag me af wat zijn mijn rechten want ik kan soms de advocaat niet meer volgen? Help. Ik wil me ook niet laten afkopen met een beetje fooi geld.

 35. Jurgen op #

  Ik heb zelf ook letselschade ondervonden van een auto-ongeluk. Naderhand bleek dat ik niet de juiste acties had ondernomen na het ongeluk. Daarom was mijn kans op letselschadevergoeding aanzienlijk verkleind.

 36. Theo op #

  Ik heb me 2 weken terug verwond aan glas tijdens het uitgaan. Ik leunde op een statafel en het glas kwam tot diep (snee breedte 3-4 cm) in mijn rechter arm (ongeveer 10-15 cm onder handpalm). Ik ben 4 dagen erna op spoedoperatie lijst gezet en diezelfde dag geopereerd. Mijn zenuw en pees zijn door en een spier is geraakt. Ik ben 17 jaar en zit in het eerste jaar van de ALO (wil gymleraar worden), maar het is niet zeker of het motorisch helemaal geneest, ik moet een streng “revalidatie schema volgen”. Het kan tot 2 jaar duren voordat ik het gevoel in mijn pink en helft ringvinger terug heb. De situatie na 2 jaar is hoe het de rest van mijn leven zal zijn, sensorisch.

 37. Emma op #

  3 maart jl. ben ik met spoed opgenomen op de hartbewaking, ik heb boezemfibrilleren een hartritmestoornis, met vocht achter mijn longen. Ik ben nog bezig met bewijzen, maar de ECG hartfilmpjes gaven aan dat ik in verleden een hartinfarct heb gehad. Nu is het zo ik ben in 1993 bij mijn huisarts geweest ivm borstklachten, kloppingen , steken, benauwdheid, geen genoeg lucht kreeg, hyperventilatie. Mijn Huisarts heeft me weggestuurd en was niet bereid me te helpen. Ik zat in een slecht huwelijk, scheiding ed. Ik had al psoriasis opgelopen van al die stress. Hierbij heeft hij mijn ook niet bijgestaan, mijn huisarts was helemaal in de ban van mijn ex die mij psyschische stoornis had (ik heb en ben hier nooit van in behandeling geweest) ik heb alles zelf de laatste 21 jaar me weer kunnen opbouwen alleen, de pijnen verdwenen. Ook zijn er twee maal in de afgelopen jaren bloeddruk gemeten bij mijn huisarts (vervangende) die al in hypertensie zat, hier heb ik ook nooit wat van gehoord. Ik loop nu poliklinische bij een cadioloog en waarschijnlijk een cardioversie moet gaan doen. Ik ben ook bezig met een nieuwe huisarts, ik heb mijn dossier al, maar zometeen mijn nieuwe huisarts dan ook, wel met verhalen van mijn ex (ik heb zelf een bief opgemaakt van het gebeuren van die jaren, hoe het werkelijk zat, maar niemand mijn geloofde) Ik vind het heel onbeschoft van een huisarts die zijn patient niet waarneemt, maar d’r ex die het gezin mishandelden, mijn in verlatenheid gebracht van mijn klachten, psoriasis, hyperventilatie ( waar ik nu hartfalen van heb, omdat ze uit hun eigen me neergezet had van psychose) mijn in verlatenheid heeft gelaten van hoge bloeddruk(hypertensie) en dat ik met spoedeisende naar ziekenhuis moest op mijn fiets 3 maart afgepijgert ziekenhuis binnen kwam, terwijl die huisarts die hartfilm al kon zien dat ik hartproblemen heb. Ik wil kijken of ik de huisarts kan aanklagen ivm nalatigheid als patientzijnde en 21 jaar met hartproblemen heb gelopen, mijn in gevaar heeft gebracht hiermee (verder blijf ik nu hartpatient van mijn leven, sta nu goed onder controle’s op ziekenhuis) Maar ik vind dat mag toch niet gebeuren dat een huisarts je aan je lot overlaat, ongeacht wat mijn ex van mijn vind! Ik was hierdoor mijn kinderen kwijt geraakt, omdat ik pijnen had ed. niet meer voor ze kon zorgen. 21 jaar met hartklachten, mag blij zijn dat ik nog geen herseninfarct heb gehad, heb nu wel medicijnen voor alles. Maar dat een ex of zeker een huisarts geen verschil weet van een psychische stoornis (psychose) en hartritme stoornissen vind ik wel heel kwalijk. (terwijl ik zelf studies opgedaan heeft in psychologie-parapsychologie-klinische psychologie-kinderpsychologie-stressmanagement/hantering-life coach eigen zaak. Heb hier allemaal goede resultaten van cijfers!
  Wie weet hoe ik eraan kan werken om een huisarts aan te klagen?

 38. Catharina op #

  Is het mogelijk om nog beroep te doen op een afgesloten zaak,
  doordat er nog dingen me te boven zijn gekomen waar we het destijds niet over gehad hebben?
  En deze een erg belangrijke rol spelen?

 39. Yassine op #

  Dag allemaal,
  Ik wil dus eens mijn verhaal doen.
  Dus 27/11/2011 heb ik een auto ongeval gehad als inzittende passagier.
  Dus heb ik 2,5 weken coma gelegen en ongeveer 1 maand in kunstmatige coma.
  Erna ongeveer 1 maand in ziekenhuis gelegen in AZ Groeninge. Dan ben ik overgeplaatst geweest naar revalidatie UZ Gent ongeveer 3 à 4 maanden gelegen altijd maar revalideren terug leren praten,eten,wandelen. Ik zat in een rolstoel en moest zelf een luier dragen zo erg was het, is net als een baby als die word geboren maar dan in zeer snel tempo.
  Dan ben ik ontslagen geweest uit revalidatie en mocht ik ambulant beginnen gaan, was ook ongeveer 3 maanden, 4 keer per week gaan en dat is al iets van 75 à 80 km heen en terug, dat werd me teveel ben ik dan naar een ander revalidatiecentrum overgeplaatst waar ik nu momenteel nog ga revalideren. In revalidatiecentrum Overleie ga er al ondertussen meer dan een jaar was in het begin eerst ook 4 keer per week en nu sinds een maand of 2 terug ga ik nog maar 3 keer per week.
  Ik heb infeitelijk een soort van geluk gehad sommige verpleegster zien dit als een wonder.
  Ik heb dus nog letsels die overgebleven zijn zoals, fijn motorische dingen gaan heel moeilijk, evenwichtstoornissen, snel agressief komen, tinnitus aan me linkeroor wat heel irritant is en heel moeilijk geloof me. En de laatste maanden heb ik in me linkerbeen soort van pijn en heb dus een MRI-scan gehad en de dokters zien niks verkeerd, is een soort van neurogene pijn noemen ze dat heel irritant. Gevoel dat er mieren op en onder de huid lopen, onaangename kriebelingen.
  En nu ben ik nog aan het afwachten wat de dokters gaan doen.
  Bon dat was mijn medische geschiedenis, en nu mijn financiële situatie.
  Dus in de tijd toen ik in ziekenhuis lag en moest revalideren had weinige intresse in geld maar nu zet het mij wel aan het denken. Ik kan niks doen in afwachting van me procedure en dat kan tijdje duren zei me advocate. Heb dus in totaal 17500 euro als voorschotten gekregen van de verzekering van de tegenpartij. Wat dus al op is.
  En zit ook zonder maanloon normaal gezien heb ik recht op Inkomensvervangende tegemoetkoming maar omdat ik in April een medische expertise heb zeggen ze, ja we kunnen dan pas maandelijks een inkomensvervangende tegemoetkoming geven. Heb 66% en 8 punten van het FOD personen met een handicap dus heb ik eigenlijk recht op een inkomensvervangende tegemoetkoming.
  Ik zit alledagen thuis dus zit alledagen niks te doen dus heb ik laatste dagen voor werk gekeken in beschutte werkplaats wegens mijn handicap. Heb ik vandaag gebeld naar me advocate zei ze ja is geen enkele probleem voor te werken in een beschutte werkplaats en via via heb ik gehoort dat dit gevolgen heeft voor mijn schadevergoeding en heb ik haar dit vertelt zei ze jaa jij wilt werken toch je moest het maar slim aangepakt hebben met andere woorden.
  En dat is mijn belangen behartiger?
  Wat zouden jullie doen in mijn situatie veranderen van advocaat of toch niet?
  Wat is jullie mening hierover?
  Hopelijk kan er mij iemand meer vertellen hoe of wat.
  Alvast bedankt,
  Yassine

 40. hein op #

  ik ben 41j uit België Oostende 2008 werkongeval met blok beton die naar beneden gekomen was op mijn linker hand eerst huisarts dan ziekenhuis na 4a5 weken tot onzweling hebben ze met mij even ronde gereden van Oostende naar Brugge en van Brugge naar Leuven dis allemaal na een 4 tal maanden hebben ze dan een scoop operatie gedaan en 4 maanden revalidatie ben ik dan terug gegaan naar Leuven op controle hadden iets gezien en hebben ze me dan door verwezen naar Pellenberg pijn klink na enkele consultaties hebben ze vast gestald dat het crps was hebben ze dan van alles geprobeerd van medicatie tot biersblock tot ludocaine inspuitingen die laatste helpt iets maar niet lang genoeg pijn stapelde hem weer op nu zouden ze me willen oxe contin dat is morfine pilletjes 3 maal 30mg per dat kan ik niet meer uit mijn bed bijna heb ik onder tussen een andere dokter gevonden die me misschien kan helpen met een neurostimulator dat kost 1600 euro maar crps is niet herkend in België wat nu? De arbeidsrechtbank zegt me niet te betalen en zeggen dat ik moet mijn werk aanpassen, terwijl ik niets kan doen van werk.
  dat is onze toffe wetgeving hier in België
  je hebt van alles recht tot je aanvraag doet ? kom je tot niets
  mijn uit kering als in valide bij ziekenkas is 960 euro maar moet we alles kunnen betalen
  zo erg is het geworden hier in België

 41. Noortje op #

  Hallo ik heb 6 maanden geleden bedrijfsongeval gehad rechter middenhandsbreuk 4 weken in gips helaas kreeg ik daarna dystrofie ik heb een schade expert ingeschakeld bedrijf is aansprakelijk maar wil helaas de eigen bijdrage niet betalen dus gaat het bedrijf niet akkoord dus ik weet niet wat er gaat gebeuren de tegenpartij verzekering geeft ons gelijk ik ben benieuwd hoelang het allemaal gaat duren de kosten hopen op fysio, ergo,maatschappelijk werk medicijnen noem maar op hebben jullie ervaring met zo n situatie?

 42. Brigitte op #

  Ik ben 7 jaar geleden van achteren aangereden op de snelweg door een busje. De bestuurder viel in slaap en ramde mij met 130 km p/u terwijl ik 80 reed op een drukke vrijdagmiddag rond 5 uur. De man die mij aanreed kreeg een proces verbaal, boete en een rijontzegging wegens onverantwoordelijk rijgedrag.. Schuld is bekend door tegenpartij. Ik kreeg binnen 3 weken een betaling van 5 duizend euro en na een paar weken nog een keer 3 duizend. Toen kwam er een radiostilte en heb ik een letselschadeadvocaat in moeten schakelen omdat ik whiplash klachten had en nog heb. De advocaat werk pro deo en heeft zijn zaak op winst aangenomen. Ik loop mank en wederom onder behandeling van een revalidatiearts. Tijdens een zitting bij de rechtbank probeerde de tegenpartij mij af te kopen met nog eens 7.500 euro. Dit heb ik geweigerd. Dankzij dit ongeluk ben ik alles waar ik keihard voor heb gewerkt kwijtgeraakt. Baan, eigen huis en zit ik zwaar in de financiële shit. Afgelopen januari heb ik mijn laatste medische expertise ondergaan bij een psychiater omdat men zeker wilde zijn dat ik mijn fysieke gebreken niet mentaal zou veroorzaken. De psychiater heeft gelukkig vastgesteld dat dit niet het geval is. Nu ligt mijn rapport bij een medisch adviseur en wacht ik op een reactie van mijn advocaat die vervolgens besloten heeft een radiostilte in te lassen. Volgens zijn zeggen zou het maximaal 4 maanden duren eer het afgewikkeld zou zijn. Nou, het lijkt er op dat mijn advocaat de zaak weer laat liggen tot na zijn geweldige vakantie in Frankrijk en ik nog steeds niks af kan sluiten en verder kan gaan met mijn leven. Moedeloos word je ervan. Inmiddels heb ik de letselschaderaad ingeschakeld omdat mijn zaak volgens de nieuwe deelgeschillenwet van 2010 allang afgehandeld zou moeten zijn.
  Ik wens iedereen succes met het afhandelen van zijn/haar zaak en reken er vooral niet op dat het snel is afgehandeld. Haak vooral niet af, hoe zwaar het ook is. Verzekeringsmaatschappijen rekken net zo lang in de hoop dat je opgeeft. Krijg waar je recht op hebt!

Geef een reactie