Navigatie

whiplash forum

Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten

Deel ervaringen met anderen en stel uw vragen. Onzeker over uw behandeling? Werkt de behandeling wel? Hoe lang duurt het herstel na afloop? Hoe lang duurt het? Heeft u een schadevergoeding kunnen bedingen? Laat het ons weten op ons whiplash forum.
Deze nek aandoening houdt veel mensen bezig. De symptomen kunnen heel divers en huis en tuin kwaaltjes zijn, maar voor een belangrijk deel uw leven beheersen. Ook kan deze aandoening langdurige aanhouden. Sommige hebben een paar maanden last en sommige lopen jaren rond met allerlei klachten. Stel op dit whiplash forum uw vragen. Deel uw ervaringen met anderen op dit forum voor mensen met een whiplash.

Op het whiplash forum: ‘Wie heeft ervaring met whiplash behandeling?’

whiplash forum

Laat weten wat uw ervaringen zijn. Ook graag tips en ervaringen die anderen kunnen helpen om met deze aandoening om te gaan.

Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten
4.5 4 votes

2 reacties op Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten

  1. Lucas op #

    Ik heb heel veel last van enorme hoofdpijnen. De neuroloog kan mij niet helpen. Allerlei onderzoeken en testen gedaan. De klachten blijven maar aanhouden. Ik ben wel ten einde raad wat ik moet doen. Als het heel erg is ga ik in een heet bas zitten. Dat vermindert de steken in mijn hoofd wel. Binnenkort krijg ik nieuwe therapie van een homeopaat.

  2. Joke op #

    Hallo allemaal!
    Ik heb nu een jaar last en mijn allergrootste klacht is dat ik zo moe ben. Ik heb totaal geen energie. Elke inspanning is mij teveel. Als ik er al aan begin dan. Alles is te veel. Ben compleet futloos. Na het ontbijt ben ik al vermoeid. Dit is niet alleen lichamelijk vermoeidheid maar ook geestelijk ben ik moe. Harde geluiden, meerdere geluiden door elkaar (vooral als de tv aanstaat en mijn kinderen bekijk ook nog een you-tube filmpje). Al die druk en al die prikkels worden mij snel te veel. Ik word dan heel chagrijnig en kribbig. De ene dag gaat wel beter dan de andere. Soms heb ik geen last van te veel prikkels en andere dagen val ik tegen iedereen uit die maar geluid maakt. Heel onredelijk. Ik heb ook vaak hoofdpijn. Ik probeer zoveel mogelijk positief te blijven en van stiltes te genieten als een moment wat maar even duurt. Ik probeer meer innerlijk rust te vinden. Hoop dat deze whiplash symptomen snel gaan afnemen, alleen ik heb al een jaar problemen mee. Ik word er af en toe wel depressief van.
    Veel ups en downs dus.

Geef een reactie