Navigatie

whiplash forum

Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten

Deel ervaringen met anderen en stel uw vragen. Onzeker over uw behandeling? Werkt de behandeling wel? Hoe lang duurt het herstel na afloop? Hoe lang duurt het? Heeft u een schadevergoeding kunnen bedingen? Laat het ons weten op ons whiplash forum.
Deze nek aandoening houdt veel mensen bezig. De symptomen kunnen heel divers en huis en tuin kwaaltjes zijn, maar voor een belangrijk deel uw leven beheersen. Ook kan deze aandoening langdurige aanhouden. Sommige hebben een paar maanden last en sommige lopen jaren rond met allerlei klachten. Stel op dit whiplash forum uw vragen. Deel uw ervaringen met anderen op dit forum voor mensen met een whiplash.

Op het whiplash forum: ‘Wie heeft ervaring met whiplash behandeling?’

whiplash forum

Laat weten wat uw ervaringen zijn. Ook graag tips en ervaringen die anderen kunnen helpen om met deze aandoening om te gaan.

Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten
3.67 6 votes

4 Responses to Whiplash forum met ervaringen van lotgenoten

 1. Mdelarue22@gmail.com at #

  Ik heb in 1998 een zware whiplash opgelopen door een truck die mij vanachter ramde tegen de voor mij staande auto. Topbaan met al geregelde promotie.. letsel.nl. icm mr. Coumou hebben mij door oa amateurisme en lafheid (niets zeggen tijdens de rechtszitting in 2007)(…) ruim 7 ton euro netto gekost. Vermijd deze prutsers!!!

 2. anouk at #

  Leest dit!
  Ik heb na 13,5 jaar eindelijk iets gevonden wat me super goed helptttttt!

  WHIPLASH…..

  Inmiddels 13,5 jaar geleden kwam ik je tegen. Na een stoere autorit met mijn lief van destijds…heb ik een harde klap gemaakt tijdens een flinke noodstop. Twee weken later kwam ik er pas achter dat je op mijn nek gekropen was en besefte toen nog niet dat ik je mijn hele leven mee zou moeten dragen.
  In het begin was je nog “licht”, je veroorzaakte wat duizeligheid, hoofdpijn, concentratie problemen en pijnlijke spieren…dat was nog te doen. Naarmate ik ouder werd, meer echte verantwoordelijkheden kreeg en door mijn werk meer belast werd, bleek jij Whiplash, toch echt steeds zwaarder en zwaarder te wegen….
  Ik moest vaak “nee” zeggen tegen  vrienden en mijn dag indelen en plannen op belastbaarheid. Mijn energie verdelen en tussendoor steeds rusten…..
  Je maakte me minder sociaal omdat ik vaak mijn vrienden niet kon bijbenen, maar een uurtje in drukke situaties kon zijn en veel mensen dit ook niet leken en lijken te snappen….
  Want Whiplash…dat je m’n hele zenuwstelsel kapot hebt gemaakt daar zien we niets van aan de buitenkant hè…(en er zijn ook maar enkele mensen om me heen die weten dat ik dit heb….”happy face” opzetten werkt goed)
  Dat ik iedere dag moe opsta, misselijk ben, overprikkeld raak van licht, geluid en alles wat er om me heen gebeurt waardoor ik niet meer weet hoe ik mijn lijf tot rust kan brengen, hoofdpijn, concentratieproblemen, oorsuizen, nek en spierkrampen heb en me door dit alles onzeker en onrustig voel of juist futloos voel. Dat je zo zwaar bent dat ik al 2x een burn-out heb gehad omdat ik je echt niet meer kon dragen ondanks ik zo sterk ben! (Mede ook door externe factoren zoals ziekte van dierbaren etc) ….
  Maar nu zware Whiplash…..heb ik na 10.000 therapieën, veel teleurstellingen en een lege beurs….
  maar na altijd nog kracht om “iets” te vinden wat je weer wat “lichter” zou maken…….
  Na 13,5 jaar eindelijk iets gevonden in de vorm van medicatie. 13,5 jaar Whiplash heb jij me volledig in je macht gehad…..
  Nu mag je terug meer naar de achtergrond.

  Sinds oktober 2015 neem ik de lichtste vorm van antidepressiva:
  Volgens de dokter een medicijn dat bij veel meer andere klachten werkt dan alleen maar depressieve mensen. Het zorgt er bij mij voor dat prikkels veel meer gedempt worden. Mijn emmer raakt nog steeds vol maar op een meer normale manier en loopt niet meer zo gauw over. Ik ervaar moeheid maar niet meer altijd dat intens overprikkelde. Ik had dagelijks het gevoel op mijn tenen te lopen en dat heb ik nu nog maar sporadisch.

  IK GENIET weer. Ik heb weer VEEL meer energie…ik sta te kijken wat ik weer allemaal kan. Ik kan weer meer ontspannen naar de bioscoop, uit-eten en genieten van leuke dingen doen met mijn beste vrienden en lieve familie en collega’s & kids.

  Whiplash…..ik ben klaar met jou…
  En al weet ik dat je er dagelijks nog bent….door de medicatie ben je veel meer op de achtergrond waardoor ik meer kan ontspanben en hoef te plannen, de spontaniteit is weer terug.
  Nog dagelijks sta ik te kijken van mezelf….het is bijna niet te bevatten en in woorden uit te drukken hoe ik me nu weer voel.

  Ben trots op mezelf….op wat ik bereikt heb tot nu toe ondanks deze last.
  Elke dag met nieuwe kracht en ook door de lieverds om me heen
  Nu wordt het hopelijk allemaal een beetje makkelijker….

 3. Lucas at #

  Ik heb heel veel last van enorme hoofdpijnen. De neuroloog kan mij niet helpen. Allerlei onderzoeken en testen gedaan. De klachten blijven maar aanhouden. Ik ben wel ten einde raad wat ik moet doen. Als het heel erg is ga ik in een heet bas zitten. Dat vermindert de steken in mijn hoofd wel. Binnenkort krijg ik nieuwe therapie van een homeopaat.

 4. Joke at #

  Hallo allemaal!
  Ik heb nu een jaar last en mijn allergrootste klacht is dat ik zo moe ben. Ik heb totaal geen energie. Elke inspanning is mij teveel. Als ik er al aan begin dan. Alles is te veel. Ben compleet futloos. Na het ontbijt ben ik al vermoeid. Dit is niet alleen lichamelijk vermoeidheid maar ook geestelijk ben ik moe. Harde geluiden, meerdere geluiden door elkaar (vooral als de tv aanstaat en mijn kinderen bekijk ook nog een you-tube filmpje). Al die druk en al die prikkels worden mij snel te veel. Ik word dan heel chagrijnig en kribbig. De ene dag gaat wel beter dan de andere. Soms heb ik geen last van te veel prikkels en andere dagen val ik tegen iedereen uit die maar geluid maakt. Heel onredelijk. Ik heb ook vaak hoofdpijn. Ik probeer zoveel mogelijk positief te blijven en van stiltes te genieten als een moment wat maar even duurt. Ik probeer meer innerlijk rust te vinden. Hoop dat deze whiplash symptomen snel gaan afnemen, alleen ik heb al een jaar problemen mee. Ik word er af en toe wel depressief van.
  Veel ups en downs dus.

Geef een reactie